Skip to main content

Varelevering til døren i aflåste opgange

Når en opgang har Bekey installeret kan beboere i aflåste opgange modtage varelevering til døren fra udvalgte distributører, hvilket mindsker risikoen for at køre forgæves til etageejendomme.

Hvad er Bekey?

Bekey er udbyder af digitale adgangsløsninger, der giver udvalgte distributører let og sikker adgang til aflåste opgange i etageejendomme. Bekeys samarbejdspartnere kan til kunder i etageejendomme med Bekey installeret tilbyde flexlevering. Flexlevering gør det nemmere for beboere i aflåste opgange at modtage varelevering i form af f.eks. måltidskasser og dagligvarer til døren. Derudover mindskes risikoen for forgæves kørsel for distributøren.

Udover distributører samarbejder Bekey også med kommuner, hvor hjemmeplejen benytter sig af Bekey. Bekey bidrager med velfærdsteknologi i hjemmeplejen, hvilket er med til at gøre hjemmeplejen nøglefri.

Sådan fungerer Bekey

Systemet fungerer via en sikker digital platform, hvorfra der automatisk kan tildeles krypterede digitale nøgler til godkendte samarbejdspartnere med et ærinde i den pågældende opgang.

Montering

Bekeys Bluetooth lås, SmartRelay 2.0, monteres i opgangens dørtelefonanlæg, og gør det muligt at give midlertidig adgang ved hjælp af en digital nøgle.

Adgang til tusindvis af kunder

Bekey er en markedsledende og gennemprøvet brugervenlig løsning, der giver adgang til flere opgange i Danmark end nogen anden adgangsløsning.

Bekey er allerede installeret i mere end hver anden af Storkøbenhavns aflåste opgange og anvendes desuden af hjemmeplejen i 31 kommuner landet over.

Distributører, der tilbyder levering af varer i opgange med Bekey

I samarbejde med Bekey kan udvalgte distributører f.eks. tilbyde deres kunder i aflåste opgange varelevering til døren. Her kan du se en oversigt over distributører, der samarbejder med Bekey:

Se alle samarbejdspartnere
Kvinde modtager levering til døren

Flexlevering

Bekey gør det let for dine beboere at modtage hjemmelevering, f.eks. pakker og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Bliv samarbejdspartner i dag

Bliv samarbejdspartner