Distributør

Tænk hvis dine medarbejdere aldrig kørte forgæves…

Og tænk, hvis du kunne få nem og hurtig adgang til kundernes opgange uden behov for fysiske nøgler. Det kan du nu – med Bekey.


Se mere

Hvad er Bekey?

Bekey er udbyder af digitale adgangsløsninger, der giver udvalgte distributører let og sikker adgang til opgange i etageejendomme.

Systemet fungerer via en sikker digital platform, hvorfra der automatisk kan tildeles krypterede digitale nøgler til godkendte samarbejdspartnere med et ærinde i den pågældende opgang.

Bekeys adgangsløsninger monteres i opgangenes dørtelefonanlæg og gør det muligt at give adgang til opgangen ved hjælp af en digital nøgle.

Sådan virker det…

Step 1

En samarbejdsaftale etableres mellem din virksomhed og Bekey

Step 2

Du har nu adgang til tusinder af kunder og deres opgange

Step 3

Adgang til de relevante opgange tildeles til dine medarbejdere når en kunde bestiller en vare eller service

Step 4

Medarbejderne kan nu nemt og hurtigt levere direkte til døren

Optimér processer og produktivitet

Bekey giver dine medarbejdere adgang til kundernes opgange, så du ikke skal indhente, håndtere og administrere fysiske nøgler.

Det giver grundlag for at optimere processer og anvende ressourcerne mere effektivt – samtidig med at du altid er sikker på, at varen kan leveres.

Herudover er det hurtigt at onboarde nye kunder samt sikre smidige og præcise leverancer – uanset hvilket produkt, din virksomhed leverer.

Det letter hverdagen for både dig og dine medarbejdere, gør det muligt at optimere jeres leverancemodel og fjerner en hyppig kilde til frustration og stress.

Adgang til tusindvis af kunder

Bekey er markedsledende og er en gennemprøvet brugervenlig løsning, der giver adgang til flere opgange i Danmark end nogen anden adgangsløsning.

Bekey er allerede installeret i mere end hver anden aflåste opgang i Storkøbenhavn og anvendes desuden af hjemmeplejen i 31 kommuner landet over.

24

Høj stabilitet og brugervenlighed

Som samarbejdspartner får du telefonisk døgnsupport alle ugens dage til ’her og nu’ udfordringer.

Men du får sjældent behov for det, for driftssikkerheden og brugervenligheden er helt i top – alene i 2021 blev Bekey anvendt mere end 14 millioner gange i Danmark og Norge til at give adgang til aflåste opgange.

Last Mile Delivery

Med Bekey giver du dine kunder store fordele i hverdagen, da de ikke længere behøver at være hjemme, når din medarbejder skal ind i opgangen – og kunden behøver ikke at udlevere en fysisk nøgle til din virksomhed.

Bekey giver dig nemlig mulighed for at levere direkte til kundens dørmåtte, uden kunden skal røre en finger. Det kalder vi ægte ’Last Mile Delivery’ – og vi tror på, at det er fremtidens leveranceservice.

Høj sikkerhed og fuld sporbarhed

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen med Bekeys løsning.

Bekeys digitale nøgler kan fratage og tildele adgang til den enkelte medarbejder øjeblikkeligt og al aktivitet bliver logført, så der er overblik over hvilke medarbejder, der har været hvor og hvornår.

Derfor kan du både tilbyde dine kunder leverancestabilitet og øget sikkerhed og tryghed. Og så er det endda muligt at integrere Bekey i jeres eksisterende digitale systemer.

Installeret i hver anden
aflåste opgang i
Storkøbenhavn
14 mio.
døråbninger
i 2021
31
kommuner
i Danmark

Vores kunder og samarbejdspartnere

FK Distribution
Aarstiderne
nemlig.com
Plantorama

Københavns Kommune
Frederiksberg Kommune
Gladsaxe Kommune
Herlev Kommune

Albertslund Kommune
Brøndby Kommune
Hvidovre Kommune
Ishøj Kommune

Bliv samarbejdspartner


  Sådan bliver vi samarbejdspartnere

  Lyder Bekey som en god løsning for jeres virksomhed? Lad os sammen optimere på fleksibilitet, logistik og administration – og gøre hver dag smartere.

  FAQ / Spørgsmål og svar


  FAQ  Q: Hvem er jeres samarbejdspartnere?
  A:

  Vi har en lang række af samarbejdspartnere, som alle kan findes under siden Vores samarbejdspartnere.

  Q: Kan man kopiere nøglerne?
  A:

  Nej det er ikke muligt at kopiere nøglerne, da de er krypteret.

  Q: Hvilken teknologi anvendes der?
  A:

  Bluetooth teknologi. Chippen kan kun ses i oversigten af bluetooth enheder for dem som har adgang til den. Dvs. du kan ikke som fremmed står foran en opgangsdør og fange signalet med din telefon.

  Q: Hvem får adgang til opgangen?
  A:

  Der bliver KUN givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen. Det kan f.eks. være en hjemmeplejer der skal besøge en ældre borger, en omdeler med lokalavisen eller en der skal aflevere en måltidskasse.

  Q: Hvad sker der hvis dørtelefonen svigter pga. der er Bekey installeret?
  A:

  Så udbedrer Bekey fejlen.

  Q: Hvor mange steder sidder der Bekey?
  A:

  Bekey er allerede installeret i halvdelen af alle Storkøbenhavns opgange. Det er en sikker og afprøvet teknologi.

  Q: Kan man se den lille chip som monteres i dørtelefonen?
  A:

  Nej den er helt usynlig da den er monteret på indersiden af dørtelefonen.

  Q: Kan Bekeys kunder så bare komme ind alle steder med Bekey?
  A:

  Der tildeles kun nøgler til brugere på baggrund af et legitimt ærinde (fx bestilling af måltidskasse fra beboer til levering eller hjemmeplejer som skal ind til plejekrævende borger), behov, opgave eller lignende. Dvs. en reklameomdeler kun får adgang til de opgangsdøre, som der skal leveres reklamer til.

  Få Bekey i din opgang

  Levering af dagligvarer, pakker og måltidskasser,  uden du behøver  at være hjemme eller udlevere en nøgle til din opgang.
  BESTIL BEKEY
  ÅBNER DØREN FOR NYE MULIGHEDER
  close-link