Skip to main content

Få dine varer leveret til døren

Med Bekeys løsning installeret i opgangen, får du som beboer mulighed for at få varer til døren uden, du behøver at være hjemme eller udlevere en fysisk nøgle.

Gør det nemmere at få mad til døren – få Bekey i din opgang

Det er gratis at få Bekey installeret i din opgang.

Mange vælger at få mad leveret til døren, f.eks. i form af måltidskasser. Måltidskasser giver mere tid i dagligdagen, men leveringen kan dog gå hen og blive besværlig, hvis man bor i en aflåst opgang. Bekey har løsningen på dette, så du som beboer har mulighed for at få endnu mere frihed i hverdagen.

Når Bekeys Bluetooth lås er installeret i din opgang skal du ikke længere bekymre dig om at være hjemme for at få madlevering til døren.

Det er gratis at få installeret Bekey i din opgang, det kræver blot accept fra din ejerforening eller administrator.

Få varer leveret til døren med flexlevering

Opgange med Bekey installeret gør leveringen for udvalgte distributører nemmere, da de har mulighed for at tilbyde flexlevering til deres kunder, hvilket betyder, at man som kunde ikke behøver at være hjemme for at få leveret til døren.

Hvem tilbyder madlevering til døren med Bekey?

Her kan du se en oversigt over Bekeys samarbejdspartnere, som du kan bestille en måltidskasse hos og få mad leveret til døren:

Kvinde modtager levering til døren

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dig som beboer at få mad leveret til døren, fx måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er ejendommen rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen, f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer hjemmelevering som fx måltidskasser.

Vi samarbejder med en lang række samarbejdspartnere såsom distributører,  danske og norske kommuner, ejendomme og mange andre.

Se alle samarbejdspartnere

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.