Skip to main content

Om Bekey

Din nøgle til en smartere hverdag

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Vi fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker og digital løsning.

Nem adgang for professionelle også
Ved at digitalisere den fysiske nøgle hjælper Bekey blandt andet serviceleverandører med at gøre leveringen til deres kunder mere fleksibel. Bekey samarbejder bl.a. med Aarstiderne, RetNemt og FK Distribution. Samarbejdspartnerne kan ved hjælp af Bekey tilbyde deres kunder flexlevering, hvilket gør det nemmere at levere til døren hos beboere i aflåste opgange.

Udover serviceleverandører samarbejder Bekey også med den kommunale hjemmepleje, som dagligt har brug for autoriseret adgang til opgange og boliger.

Læs mere om hvordan Bekey bidrager med velfærdsteknologi i hjemmeplejen. 

Vokseværk
Bekey er installeret i hver anden låste opgang i Storkøbenhavn og der kommer hele tiden flere til. I 2023 faciliterede vi knap 15 millioner autoriserede døråbninger for mere end 32.000 brugere i Danmark og Norge.

Bekey har hovedkontor i Søborg og ejes af North Media A/S.

Karriere

Vi er altid på udkig efter nye talenter – så tag et kig her, hvis du er interesseret i at få Bekey som arbejdsplads.

Ledige stillinger
Find vores ledige stillinger eller søg uopfordret ved at gå til karriere hos Bekey

Bekey medarbejdere

Fakta om Bekey

Siden 2008 har Bekey udviklet og driftet en sikker, digital adgangsløsning, som i dag blandt andet anvendes af 30 danske kommuner og 29 norske kommuner, heriblandt København, Frederiksberg, Gladsaxe og Brøndby – og eksempelvis Bergen Kommune i Norge, avis- og reklamebude samt måltidskasseleverandører i Danmark.

Markedsførende produkt
Bekey har Danmarks stærkeste adgangsdækning og alene i Storkøbenhavn servicerer virksomheden i dag mere end hver anden aflåste opgang.

Sikker adgangsløsning for leverandører
Bekeys løsninger er især populære hos mange danske – og norske kommuner, men også leverandører af pakker og ejendomsadministratorer m.fl. har for alvor fået øjnene op for fordelene ved brugen af vores sikre, digitale adgangsløsning.