Skip to main content

Elektronisk lås til opgangsdøre

Med et elektronisk låsesystem fra Bekey monteret i ejendommens dørtelefonanlæg kan udvalgte leverandører og hjemmeplejen altid få adgang til opgangen gennem et elektronisk nøglesystem.

Få et elektronisk låsesystem til din ejendom

Bekey tilbyder ejendomme en nøglefri adgangsløsning i form af et elektronisk låsesystem. I opgange med Bekey installeret kan blandt andet hjemmeplejen, avisbude og udvalgte distributører blive givet let og sikker adgang til opgange i etageejendomme.

Når en etageejendom har en elektronisk lås fra Bekey installeret, behøver ejendommens beboere ikke at være hjemme for at modtage deres hjemmelevering. Udvalgte distributører har mulighed for at tilbyde deres kunder flexlevering, hvilket betyder at aflåste opgange ikke længere er en hindring når en beboer skal modtage sin hjemmelevering til døren.

Se alle samarbejdspartnere

Sådan fungerer Bekey

Systemet fungerer via en sikker, digital platform, hvorfra der automatisk tildeles krypterede digitale nøgler gennem et elektronisk nøglesystem til godkendte samarbejdspartnere med et ærinde i den pågældende opgang.

Montering

Bekeys SmartRelay 2.0 monteres i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg på få minutter. Låsen kan ikke ses udefra. Beboerne anvender fortsat deres egne nøgler til opgangen og Bekey giver ikke adgang til beboernes lejligheder. Montering og vedligeholdelse af Bekeys elektroniske lås er gratis for både beboerne og ejendommen.

Spar tid og ressourcer på administration med et elektronisk nøglesystem

Administrator og ejerforening sparer tid og ressourcer på ikke at skulle håndtere fysiske nøgler, hvilket kan minimere omkostningen til blandt andet omstilling af låse. Når en opgang har en elektronisk lås fra Bekey installeret, kan nøglerne i stedet håndteres som digitale nøgler gennem et elektronisk nøglesystem.

Der er færre opgangsnøgler i omløb, da Bekeys låsesystem overflødiggør de fysiske nøgler, som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

svg+xml;charset=utf
Download infoark
Bekey er medlem af Proptech Denmark. Proptech-løsning består af et elektronisk låsesystem, der låses op gennem et elektronisk nøglesystem.

Gør hverdagen nemmere

Bekeys låsesystem gør det let for dine beboere at modtage hjemmelevering, f.eks. dagligvarer og måltidskasser.

Med Bekeys lås i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter kan leveres direkte til dørmåtten.

Hurtig og gratis installation

Installation og vedligeholdelse af Bekey-løsningen er gratis for både ejendomme og beboere. Løsningen installeres nemt og hurtigt af en autoriseret Bekey-installatør, der monterer en chip inde i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg.

Bestil Bekey til ejendommen

Mindsket risiko for hærværk og tricktyveri

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen via Bekey. Det registreres præcist hvem, der har brugt en digital nøgle og hvornår til en specifik opgang.

Med Bekey i opgangen forstyrres beboerne sjældnere af forstyrrende opkald fra fx avisbude, og ejendommen begrænser risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Bekey er medlem af PropTech Danmark

Som medlem af PropTech Denmark er Bekey en del af en organisation der tilbyder nye løsninger til ejendomsbranchen. Bekeys bidrag til proptech i form af et elektronisk låsesystem tilbyder et nøglefrit adgangssystem der gør hverdagen nemmere for beboere og distributører.

Læs mere om PropTech

Gennemprøvet og populær løsning

Bekey sidder allerede i mere end hver anden aflåste opgang i Storkøbenhavn.
Den digitale adgangsløsning anvendes desuden af 30 danske kommuner landet over.

Download infoark

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.