Ejendom

Mød nøglen der
administrerer sig selv

Med Bekey monteret i ejendommens dørtelefonanlæg kan udvalgte leverandører og hjemmeplejen få adgang til opgangen og derved mindskes administrationen af nøgler – samtidig kan ejendommens beboere modtage pakker og måltidskasser direkte på dørmåtten.


Se mere

Hvad er Bekey?

Bekey er udbyder af digitale adgangsløsninger, der blandt andet kan give pakkeposten, hjemmeplejen, avisbude og udvalgte distributører let og sikker adgang til opgange i etageejendomme.

Systemet fungerer via en sikker, digital platform, hvorfra der automatisk tildeles krypterede digitale nøgler til godkendte samarbejdspartnere med et ærinde i den pågældende opgang.

Løsningen monteres med en ikke-synlig chip i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg på få minutter. Beboererne anvender fortsat deres egne nøgler til opgangen og Bekey giver ikke adgang til beboerens lejligheder.

Montering og vedligeholdelse af Bekey-løsningen er gratis for både beboerne og ejendommen.

Sådan virker det…

Step 1

Du bestiller Bekey til opgangene i din etageejendom

Step 2

Vores Bekey-installatør monterer en chip “usynligt” i det eksisterende dørtelefonanlæg

Step 3

Distributører, hjemmeplejere m.m. kan nu anvende deres digitale adgangsnøgle til opgangen

Step 4

Trygge beboere kan nyde godt af den nye løsning

Spar tid og ressourcer på administration

Administrator og ejerforening sparer tid og ressourcer på ikke at skulle håndtere fysiske nøgler og kan minimere omkostningen til blandt andet omstilling af låse.

Ganske enkelt fordi der er færre opgangsnøgler i omløb, da Bekeys løsning overflødiggør de fysiske nøgler, som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Kort fortalt kan Bekey gøre din hverdag smartere.

Hurtig og gratis installation

Installation og vedligeholdelse af Bekey-løsningen er gratis for både ejendomme og beboere. Løsningen installeres nemt og hurtigt af en autoriseret Bekey-installatør, der monterer en chip i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg.

Godkendte samarbejdspartnere, som fx pakkeposten og hjemmeplejere, kan herefter anvende deres digitale adgangsnøgle til opgangen.

Vi samarbejder med de tre største dørtelefon-producenter i Danmark og bruger kun egne og autoriserede installatører i forbindelse med installationen.

Mindsket risiko for hærværk og tricktyveri

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen via Bekey.

Det registreres præcist hvem, der har brugt en digital nøgle og hvornår til en specifik opgang – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey i opgangen forstyrres beboerne sjældnere af forstyrrende opkald fra fx pakke- og avisbude, og ejendommen begrænser risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Gør hverdagen lettere for dine beboere

Bekey gør det let for dine beboere at modtage leverancer, fx pakker og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Installeret i hver anden
aflåste opgang i
Storkøbenhavn
14 mio.
døråbninger
i 2021
31
kommuner
i Danmark

Gennemprøvet og populær løsning

Bekey sidder allerede i mere end hver anden aflåste opgang i Storkøbenhavn.
Og vores digitale adgangsløsning anvendes desuden af 31 danske kommuner hele landet over. Her sørger løsningen for, at hjemmeplejens medarbejdere let og sikkert kan få adgang til borgernes opgange – hvilket betyder mindre spildtid og derved mere tid til borgerne.

Vores kunder og samarbejdspartnere

FK Distribution
Aarstiderne
nemlig.com
Plantorama

Københavns Kommune
Frederiksberg Kommune
Gladsaxe Kommune
Herlev Kommune

Albertslund Kommune
Brøndby Kommune
Hvidovre Kommune
Ishøj Kommune

Bliv kontaktet af en Bekey-konsulent  FAQ / Spørgsmål og svar


  FAQ  Q: Hvem er jeres samarbejdspartnere?
  A:

  Vi har en lang række af samarbejdspartnere, som alle kan findes under siden Vores samarbejdspartnere.

  Q: Kan man kopiere nøglerne?
  A:

  Nej det er ikke muligt at kopiere nøglerne, da de er krypteret.

  Q: Hvilken teknologi anvendes der?
  A:

  Bluetooth teknologi. Chippen kan kun ses i oversigten af bluetooth enheder for dem som har adgang til den. Dvs. du kan ikke som fremmed står foran en opgangsdør og fange signalet med din telefon.

  Q: Hvem får adgang til opgangen?
  A:

  Der bliver KUN givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen. Det kan f.eks. være en hjemmeplejer der skal besøge en ældre borger, en omdeler med lokalavisen eller en der skal aflevere en måltidskasse.

  Q: Hvad er jeres erfaring med at installere i forskellige dørtelefonsanlæg?
  A:

  Vi er monteret i halvdelen af alle aflåste opgange i Storkøbenhavn og har derfor god ekspertise (mere end 20.000 opgange). Vi er ligeledes certificeret partnere af de største producenter af dørtelefoner.

  Q: Har I autoriseret personale til at installere i dørtelefonen og på hoveddøren?
  A:

  Ja, vi har kun autoriseret personale til at installere, typisk faguddannet låsesmede eller elektrikere. Vi har for tiden 10 ansatte montører.

  Q: Hvis anlægget går i stykker fordi jeres montører har gjort en fejl – hvad så?
  A:

  Så udbedrer eller erstatter Bekey dørtelefonen

  Q: Kan man se den lille chip som monteres i dørtelefonen?
  A:

  Nej den er helt usynlig da den er monteret på indersiden af dørtelefonen.

  Q: Kan min dør blive hacket, så uvedkommende får adgang til opgangen?
  A:

  Bekeys løsning er krypteret på samme niveau som NEM-ID, og vi forbedrer løbende løsningen for at sikre den bedst mulige sikkerhed, så kun dem der må komme ind, kan komme ind.

  Q: Vi har givet tilladelse til at Bekey må installere i vores opgang, men vi vil gerne se, hvem der så bruger adgangen til vores opgang – hvordan ser vi det?
  A:

  Bekey er i gang med at lave en side til opgangsejere, hvor man kan se, hvem der har adgang og hvornår de sidst har åbnet opgangsdøren. Hvis der har været uvedkommende i opgangen vil vi altid være behjælpelige med at sende en log.

  Q: Jeg vil gerne vide, hvis I installerer eller ændrer noget på min opgangsdør – hvordan får jeg det at vide?
  A:

  Bekey er på vej til at udvikle en løsning, hvor du automatisk får besked, hvis Bekey installerer, opdaterer eller udskifter løsningen.

  Få Bekey i din opgang

  Levering af dagligvarer, pakker og måltidskasser,  uden du behøver  at være hjemme eller udlevere en nøgle til din opgang.
  BESTIL BEKEY
  ÅBNER DØREN FOR NYE MULIGHEDER
  close-link