Skip to main content
Ejendom

Nøglen der administrerer sig selv

Med Bekey monteret i ejendommens dørtelefonanlæg kan udvalgte leverandører og hjemmeplejen altid få adgang til opgangen

Få Bekey i din ejendom

Bekey er udbyder af digitale adgangsløsninger, der blandt andet kan give pakkeposten, hjemmeplejen, avisbude og udvalgte distributører let og sikker adgang til opgange i etageejendomme.

Sådan fungerer Bekey

Systemet fungerer via en sikker, digital platform, hvorfra der automatisk tildeles krypterede digitale nøgler til godkendte samarbejdspartnere med et ærinde i den pågældende opgang.

Montering af chip

Løsningen monteres med en ikke-synlig chip i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg på få minutter. Beboerne anvender fortsat deres egne nøgler til opgangen og Bekey giver ikke adgang til beboerens lejligheder. Montering og vedligeholdelse af Bekey-løsningen er gratis for både beboerne og ejendommen.

Spar tid og ressourcer på administration

Administrator og ejerforening sparer tid og ressourcer på ikke at skulle håndtere fysiske nøgler, og kan minimere omkostningen til blandt andet omstilling af låse.

Der er færre opgangsnøgler i omløb, da Bekeys løsning overflødiggør de fysiske nøgler, som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage leverancer, fx pakker og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter kan leveres direkte til dørmåtten.

Hurtig og gratis installation

Installation og vedligeholdelse af Bekey-løsningen er gratis for både ejendomme og beboere. Løsningen installeres nemt og hurtigt af en autoriseret Bekey-installatør, der monterer en chip inde i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg.

Bestil Bekey til ejendommen

Mindsket risiko for hærværk og tricktyveri

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen via Bekey. Det registreres præcist hvem, der har brugt en digital nøgle og hvornår til en specifik opgang.

Med Bekey i opgangen forstyrres beboerne sjældnere af forstyrrende opkald fra fx pakke- og avisbude, og ejendommen begrænser risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Gennemprøvet og populær løsning

Bekey sidder allerede i mere end hver anden aflåste opgang i Storkøbenhavn.
Vores digitale adgangsløsning anvendes desuden af 31 danske kommuner hele landet over.

Få Bekey gratis i dag

Bestil Bekey her