Skip to main content
Ejendom

Nøglen der administrerer sig selv

Med Bekey monteret i ejendommens dørtelefonanlæg kan udvalgte leverandører og hjemmeplejen altid få adgang til opgangen gennem et elektronisk nøglesystem

Få Bekey i din ejendom

Bekey tilbyder ejendomme en nøglefri adgangsløsning i form af et elektronisk låsesystem. I opgange med Bekey installeret kan blandt andet pakkeposten, hjemmeplejen, avisbude og udvalgte distributører blive givet let og sikker adgang til opgange i etageejendomme.

Sådan fungerer Bekey

Systemet fungerer via en sikker, digital platform, hvorfra der automatisk tildeles krypterede digitale nøgler gennem et elektronisk nøglesystem til godkendte samarbejdspartnere med et ærinde i den pågældende opgang. Bekey fungerer derved som elektronisk låsesystem.

Montering af chip

Løsningen monteres med en ikke-synlig chip i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg på få minutter. Beboerne anvender fortsat deres egne nøgler til opgangen og Bekey giver ikke adgang til beboerens lejligheder. Montering og vedligeholdelse af Bekey-løsningen er gratis for både beboerne og ejendommen.

Spar tid og ressourcer på administration

Administrator og ejerforening sparer tid og ressourcer på ikke at skulle håndtere fysiske nøgler, hvilket kan minimere omkostningen til blandt andet omstilling af låse. Ved hjælp af Bekeys proptech løsning håndteres nøglerne i stedet som digitale nøgler gennem et elektronisk nøglesystem.

Der er færre opgangsnøgler i omløb, da Bekeys løsning overflødiggør de fysiske nøgler, som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Et bud åbner en dør med Bekeys elektroniske nøglesystem.

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage hjemmelevering, fx pakker og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter kan leveres direkte til dørmåtten.

Hurtig og gratis installation

Installation og vedligeholdelse af Bekey-løsningen er gratis for både ejendomme og beboere. Løsningen installeres nemt og hurtigt af en autoriseret Bekey-installatør, der monterer en chip inde i opgangens eksisterende dørtelefonanlæg.

Bestil Bekey til ejendommen

Mindsket risiko for hærværk og tricktyveri

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen via Bekey. Det registreres præcist hvem, der har brugt en digital nøgle og hvornår til en specifik opgang.

Med Bekey i opgangen forstyrres beboerne sjældnere af forstyrrende opkald fra fx pakke- og avisbude, og ejendommen begrænser risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Bekey er medlem af PropTech Denmark

Som medlem af PropTech Denmark er Bekey en del af en organisation der tilbyder nye løsninger til ejendomsbranchen. Bekeys bidrag til proptech i form af et elektronisk låsesystem tilbyder et nøglefrit adgangssystem der gør hverdagen nemmere for beboere, hjemmeplejen og distributører.

Læs mere om Proptech Denmark

Gennemprøvet og populær løsning

Bekey sidder allerede i mere end hver anden aflåste opgang i Storkøbenhavn.
Den digitale adgangsløsning anvendes desuden af 30 danske kommuner landet over.

Få Bekey i dag

Bestil Bekey her