Skip to main content

Flexlevering – Hjemmelevering til aflåste opgange

Få hjemmelevering i form af bl.a. dagligvarer og måltidskasser uden, at du behøver at være hjemme eller udlevere en fysisk nøgle.

Hvad er flexlevering?

I en travl hverdag kan det være besværligt og tidskrævende at planlægge sin dag, så man er hjemme for at tage imod hjemmelevering. Bekey har løsningen på problemet: flexlevering.

Med Bekey i opgangen behøves du, som beboer, ikke at være hjemme for at tage imod hjemmelevering, da distributøren selv kan lukke sig ind i den aflåste opgang, hvilket giver dig mulighed for at modtage varelevering til døren.

På den måde får du dine varer leveret i første forsøg, og slipper for at skulle skynde dig hjem.

Det kalder vi flexlevering.

Få Bekey i din opgang og få levering til døren

Det er gratis at få Bekey installeret i din opgang.

Når Bekey er installeret i en opgang, får distributørerne adgang til aflåste opgange ved hjælp af Bekeys elektroniske nøglesystem. På denne måde får leverandøren en digital nøgle, der passer til lige præcis din opgang, når du bestiller hjemmelevering. Vi hjælper også gerne med leveringen til særlige begivenheder, som f.eks. jul og nytår.

Bekeys digitale adgangsløsning muliggør allerede flexlevering til 32.000 opgange i hele landet, og vi er i fuld gang med at dele vores løsning med flere opgange. Bor du i Aarhus? Så kan du blive klar til flexlevering! Læs mere om flexlevering i Aarhus. 

Skal du også have flexlevering til din opgang, så du kan få levering til døren?
Det kræver blot accept fra din ejerforening eller administrator.

Bestil Bekey Her
Kvinde modtager levering til døren

Lettere dagligdag

Aflåste opgange behøver ikke længere være en forhindring når der skal leveres hjemmelevering til døren. Bekey giver dine beboer mulighed for at få levering til døren ved hjælp af flexlevering, hvilket gør det let for dine beboere at modtage hjemmelevering fra Bekeys samarbejdspartnere, f.eks. måltidskasser fra Aarstiderne.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang via Bekeys elektroniske nøglesystem til personer med et legitimt ærinde i opgangen, f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer måltidskasser.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Er du beboer?

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.