Skip to main content

Flexlevering

Få hjemmelevering i form af dagligvarer, måltidskasser og pakker uden, at du behøver være hjemme eller udlevere en fysisk nøgle.

Hvad er flexlevering?

I en travl hverdag kan det være besværligt og tidskrævende at skulle hente sine pakker i en kiosk, pakkeshop eller pakkeboks. Det kan endda være endnu mere besværligt at skulle planlægge sin dag, så man er hjemme for at tage imod hjemmelevering. Bekey har løsningen på problemet: flexlevering.

Med Bekey i opgangen behøves du, som beboer, ikke at være hjemme for at tage imod hjemmelevering, da distributøren selv kan lukke sig ind i den aflåste opgang og levere varerne udenfor din hoveddør.

På den måde får du dine varer leveret i første forsøg, og slipper for at skulle skynde dig hjem for at tage imod en pakke, eller skulle forbi et udleveringssted.

Det kalder vi flexlevering.

Få Bekey i din opgang

Det er gratis at få Bekey installeret i din opgang.

Når Bekey er installeret i en opgang, får distributørerne adgang til aflåste opgange ved hjælp af Bekeys elektroniske nøglesystem. På denne måde får leverandøren en digital nøgle der passer til lige præcis din opgang, når du bestiller hjemmelevering.

Bekeys digitale adgangsløsning muliggør allerede flexlevering til 32.000 opgange i hele landet, og vi er i fuld gang med at dele vores løsning med flere opgange.

Bor du i Aarhus? Så bliv klar til flexlevering! Læs mere om flexlevering i Aarhus. 

Skal du også have flexlevering til din opgang?
Det kræver blot accept fra din ejerforening eller administrator.

Bestil Bekey Her
En kvinde åbner en pakke.

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage hjemmelevering, fx pakker og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen, f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer måltidskasser.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Få Bekey gratis i dag

Bestil Bekey her