Skip to main content

Flexlevering med SUBLOG

I samarbejde med Bekey bliver SUBLOGs levering mere fleksibel. SUBLOG har benyttet sig af Bekeys digitale nøgle til deres hjemmeleveringer siden 2022.

Om SUBLOG

SUBLOG er en transportvirksomhed med speciale i transportering af mad, medicin, vin og alskens andre varer primært baseret på abonnementskoncepter.

SUBLOG har sammenlagt 40 års erfaring inden for branchen. Det betyder, at de kan levere de bedste løsninger til dig professionelt, når du har valgt et madkoncept på abonnement. Deres sortering og levering er af højeste kvalitet, hvorfor fejlraten er næsten ikke eksisterende.

Det er i leveringen af henholdsvist mad, medicin, vin osv., til beboere i aflåste opgange, at Bekeys digitale adgangsløsning særligt er med til at gøre en forskel for SUBLOG.

Se alle samarbejdspartnere

Flexlevering

Gennem samarbejdet kan SUBLOG tilbyde flexlevering til deres kunder. Det betyder, at man som kunde, kan få sin SUBLOG levering, uden at man behøver at være hjemme for at tage imod sine varer.

Når SUBLOGs bud skal levere en pakke til en kunde der bor i en aflåst opgang, benytter buddet blot Bekeys digitale nøgle til at låse sig ind i opgangen. Det kalder vi flexlevering – Det er både fleksibelt for dig som kunde, og for SUBLOG.

Læs mere om flexlevering
Kvinde modtager levering til døren

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage leverancer, fx pakker og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen, f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer måltidskasser.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Bestil Bekey her

Interesseret i at læse mere om SUBLOG?

Klik her

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.