Skip to main content

Flexlevering af Skagenfood måltidskasser

I samarbejde med Bekey kan beboere i aflåste opgange få deres Skagenfood leveringer af måltidskasser til døren. Skagenfood har benyttet sig af Bekeys digitale nøgle til deres hjemmeleveringer siden 2022.

Om Skagenfood

Skagenfood blev etableret i 2001 og har i dag godt 20.000 kunder på abonnement på måltidskasser eller fiskepakker.

Skagenfood brænder for gode måltider tilberedt af friskfanget fisk og de bedste råvarer. Skagenfood vil gerne sikre, at alle danskere får mere og bedre fisk på tallerkenen. – Og det vil Bekey gerne hjælpe med.

Fisk og øvrige kølevarer kan sagtens holde sig til du kommer hjem. Når pakken leveres hos dig, kan den således holde en temperatur på mellem 0° og 2° til minimum kl. 17 på leveringsdagen.

Her kan Bekeys digitale nøgle være med til at gøre en forskel for Skagenfood og for dig som kunde. Du kan få din Skagenfood levering, uden du behøver at være hjemme, og uden at du skal bekymre dig for, om varerne kan holde sig foran din hoveddør.

Se alle samarbejdspartnere

Flexlevering

Gennem samarbejdet kan Skagenfood tilbyde flexlevering til deres kunder. Det betyder, at man som kunde, kan få sin Skagenfood måltidskasse, uden at man behøver at være hjemme for at tage imod sine varer.

Når Skagenfoods bud skal levere en måltidskasse til en kunde der bor i en aflåst opgang, benytter buddet blot Bekeys digitale nøgle til at låse sig ind i opgangen. Det kalder vi flexlevering – Det er både fleksibelt for dig som kunde, og for Skagenfood.

Læs mere om flexlevering
Kvinde modtager levering til døren

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage leverancer, fx dagligvarer og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen, f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer måltidskasser.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Bestil Bekey her

Interesseret i at læse mere om Skagenfood?

Gå til Skagenfoods hjemmeside

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.