Skip to main content

Flexlevering af RetNemt måltidskasser

I samarbejde med Bekey kan beboere i aflåste opgange få deres RetNemt leveringer til døren. RetNemt har benyttet sig af Bekeys digitale nøgle til deres hjemmeleveringer af måltidskasser siden 2022.

Om RetNemt

RetNemt Måltidskasser startede tilbage i 2006, med grundtanken om at løse hverdagsproblemet “hvad skal vi spise i aften?”. Konceptet er simpelt – sunde, velsmagende og nemme måltider, lige til døren.

RetNemt tilbyder i dag en stor variation af retter, og udarbejder nye opskrifter hver uge, så man hele tiden kan forsøge sig med nye og spændende retter.

I konceptet om levering til døren, kan Bekeys digitale nøgle gøre en forskel for RetNemt.

Se alle samarbejdspartnere

Flexlevering

Gennem samarbejdet kan RetNemt tilbyde flexlevering til deres kunder. Det betyder, at man som kunde, kan få sin RetNemt måltidskasse, uden at man behøver at være hjemme for at tage imod sin levering.

Når RetNemts bud skal levere en måltidskasse til en kunde der bor i en aflåst opgang, benytter buddet blot Bekeys digitale nøgle til at låse sig ind i opgangen. Det kalder vi flexlevering – Det er både fleksibelt for dig som kunde, og for RetNemt.

Læs mere om flexlevering
Kvinde modtager levering til døren

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage leverancer, f.eks. dagligvarer og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen, f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer måltidskasser.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Bestil Bekey her
RetNemt samarbejder med Bekey

Interesseret i at læse mere om RetNemt?

Læs mere om RetNemt

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.