Skip to main content

Flexlevering med Nemlig.com

I samarbejde med Bekey bliver Nemlig.coms levering af måltidskasser mere fleksibel. Nemlig.com har benyttet sig af Bekeys digitale nøgle til deres hjemmeleveringer siden 2021.

Om Nemlig.com

Nemlig.com er Danmarks første og største online supermarked.

Nemlig.com har en vision om at skabe et bedre liv for folk i Danmark. De har et stort fokus på service, og udfordrer hele tiden status quo, ved at gøre hverdagen nemmere for deres kunder.

At gøre hverdagen nemmere for kunderne, er også noget, vi bestræber os på i Bekey. Derfor er det også netop her, at vores digitale adgangsløsning kan være med til at gøre en forskel for Nemlig.com og alle deres kunder.

Se alle samarbejdspartnere

Flexlevering

Gennem samarbejdet kan Nemlig.com tilbyde flexlevering til deres kunder. Det betyder, at man som kunde, kan få sin Nemlig.com levering uden, at man behøver at være hjemme for at tage imod sine varer.

Når et Nemlig.com bud skal levere varer til en kunde, der bor i en aflåst opgang, benytter buddet blot Bekeys digitale nøgle til at låse sig ind i opgangen. Det kalder vi flexlevering – Det er både fleksibelt for dig som kunde og for Nemlig.com.

Læs om flexlevering
Kvinde modtager levering til døren

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage leverancer fra Nemlig.com og vores øvrige samarbejdspartnere.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører, der afleverer måltidskasser.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes, og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Bestil Bekey her

Interesseret i at læse mere om Nemlig.com?

Gå til Nemlig.com

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.