Skip to main content

Flexlevering med FK Distribution

I samarbejde med Bekey bliver FK Distribution omdelingen mere fleksibel. FK Distribution har benyttet sig af Bekeys digitale nøgle til deres hjemmeleveringer siden 2011.

Om FK Distribution

FK Distribution startede tilbage i 1965 med at formidle tilbud på tværs af forskellige mediekanaler.

FK Distribution har udviklet en række løsninger, der gør det muligt for forbrugerne at vælge hvornår og hvordan, de ønsker at læse tilbudsaviser.

Det er særligt til hjemmeleveringen af disse tilbudsaviser mv., at Bekeys digitale nøgle gør en forskel for FK Distribution.

Se alle samarbejdspartnere

Flexlevering

Gennem samarbejdet kan FK Distribution tilbyde flexlevering til deres kunder. Det betyder, at man som kunde, kan få sin FK Distribution levering, uden at man behøver at være hjemme.

Når FK Distributions bud under omdelingen skal levere til en kunde, der bor i en aflåst opgang, benytter buddet blot Bekeys digitale nøgle til at låse sig ind i opgangen. Det kalder vi flexlevering – Det er både fleksibelt for dig som kunde og for FK Distribution.

Læs mere om flexleveriing
Kvinde modtager levering til døren

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage leverancer, f.eks. måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen, f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer måltidskasser.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes, og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Bestil Bekey her

Interesseret i at læse mere om
FK Distribution?

Gå til FK Distribution

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.