Skip to main content

Flexlevering med Dropboy

Dropboy har benyttet sig af Bekeys digitale nøgle siden 2023.

Om Dropboy

Dropboy er en dansk software-as-a-service virksomhed, med fokus på øget lønsomhed og kundeservice i virksomheder med distributionsbehov. Dropboy gør det nemt at planlægge de bedste ruter for dagens leverancer.

Dropboy vil gøre det enkelt for virksomheder at bygge deres egen digitale infrastruktur for transport og distribution. Systemet er bygget omkring standard arbejdsgange og sikrer, at processerne glider så elegant som muligt.

Bekey er med til at give Dropboy en ekstra tangent at spille på, gennem vores digitale adgangsløsning, som muliggør at gøre ruterne endnu mere fleksible.

Se alle samarbejdspartnere

Flexlevering

Gennem samarbejdet kan Dropboy tilbyde flexlevering til deres kunder. Det betyder, at ruteplanlægningen for Dropboys kunder kan blive endnu mere fleksibel, da slutkunden ikke behøver at være hjemme for at tage imod deres leverance.

Når Dropboys kunder skal levere en pakke eller lignende, til en kunde der bor i en aflåst opgang, benytter buddet blot Bekeys digitale nøgle til at låse sig ind i opgangen. Det kalder vi flexlevering – Det er både fleksibelt for Dropboy, deres kunder og slutbrugeren.

Læs mere om flexlevering
Kvinde modtager levering til døren

Lettere dagligdag

Bekey gør det let for dine beboere at modtage leverancer, fx pakker og måltidskasser.

Med Bekey i opgangen er din ejendom rustet til en fremtid, hvor flere og flere produkter vil kunne leveres direkte til døren – uden besvær for hverken distributører eller beboere.

Hvem får adgang til opgangen?

Der bliver udelukkende givet adgang til personer med et legitimt ærinde i opgangen, f.eks. hjemmeplejere, omdelere eller chauffører der afleverer måltidskasser.

Gør hverdagen mere tryg

Kun personer med et ærinde får adgang til opgangen. Dette minimerer risikoen for tricktyveri, hærværk og indbrud.

Det registreres præcist, hvem der har brugt en digital nøgle til at komme ind i din opgang og hvornår – og adgangen kan tildeles og fratages øjeblikkeligt.

Med Bekey er der desuden ingen fysiske nøgler, der skal udlånes og som kan blive væk, stjålet eller kopieret.

Dropboy samarbejder med Bekey

Interesseret i at læse mere om Dropboy?

Gå til Dropboys hjemmeside

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.