Skip to main content

Bekey ordbog

Aflåste opgange

Når Bekey er installeret i en opgang, så er aflåste opgange ikke længere en forhindring når Bekeys samarbejdspartnere kommer med hjemmelevering.

Beboer

Som beboer kan du nyde godt af at få hjemmelevering lige til døren fra Bekeys samarbejdspartnere, når Bekey er installeret i din opgang.

Læs mere om hvordan Bekey hjælper beboere. 

Bekeyapp

Bekeys digitale adgangssystem tilgås via Bekeyappen. Det er gennem denne app der bliver tildelt en krypteret digital nøgle til den gældende dørlås.

Bluetooth

Bekey SmartLock og Bekey SmartRelay benytter bluetooth-teknologi. Chippen kan kun ses i oversigten over bluetooth-enheder for de personer der har adgang til den.

Læs f.eks. mere om Bluetooth låsen, SmartRelay 2.0

Digital adgangsløsning

Bekey er udbyder af digitale adgangsløsninger, der tilbyder vores samarbejdspartnere en nøglefri hverdag. Bekey tilbyder en digital løsning, så der ikke længere skal bruges tid og ressourcer på håndteringen af fysiske nøglebundter.

Digital lås

Gennem Bekey-appen kan personer med et legitimt ærinde åbne og låse op for en dør når Bekey er installeret. Bekey fungerer på denne måde som en digital lås.

Digital nøgle

Med Bekey kan den fysiske nøgle blive skiftet ud med en digital nøgle, som udleveres til personer med et legitimt ærinde i opgangen. Det kan f.eks. være et bud, der skal levere en måltidskasse.

Distributør

Bekey samarbejder med flere forskellige distributører, fx. Aarstiderne, Nemlig.com, og Jetpak. Når distributører indgår et samarbejde med Bekey, kan de tilbyde deres kunder levering til døren.

Læs mere om hvordan Bekey hjælper distributører. 

Ejendomme

Når ejendomme har Bekey installeret, kan beboerne nyde godt af at få deres hjemmelevering fra Bekeys samarbejdspartnere til døren. Administratorer og ejerforeninger sparer tid og ressourcer på ikke at skulle håndtere fysiske nøgler.

Læs mere om hvordan Bekey hjælper ejendomme. 

Elektronisk låsesystem

Bekeys elektroniske låsesystem kan låses op med en digital nøgle som tildeles gennem et elektronisk nøglesystem. Det er kun personer med legitime ærinder der har mulighed for at låse den digitale lås op.

Læs mere om Bekeys elektroniske låsesystem til ejendomme. 

Elektronisk nøglesystem

Bekeys digitale nøgle håndteres i et elektronisk nøglesystem, hvor personer med legitime ærinder får udleveret en digital nøgle.

Læs mere om hvordan det elektroniske nøglesystem fungerer.

Flexlevering

Bekeys samarbejdspartnere kan tilbyde sine kunder flexlevering. Flexlevering betyder, at man som beboer ikke behøves være hjemme for at modtage hjemmelevering, som fx en måltidskasse eller en pakke.

Læs mere om flexlevering. 

Hjemmelevering

Bekey gør hjemmeleveringen nemmere for både distributører og beboere.

Som distributør bliver leveringen nemmere, da Bekey giver buddet mulighed for at levere varen lige til kundens dør. Som beboer behøves man ikke længere bekymre sig om at være hjemme for at modtage en vare.

Læs mere om hvordan Bekeys samarbejdspartnere kan tilbyde sin kunder hjemmelevering til døren.

Hjemmepleje

Bekey kan hjælpe kommunen med at få en nøglefri hjemmepleje. Når Bekey er installeret, slipper hjemmepleje personalet for at skulle håndtere fysiske nøglebundter i hverdagen.

Læs mere om hvordan Bekey hjælper hjemmeplejen.

Kommune

Når kommunen benytter sig af Bekey, spares der på tid og administration som der kræves til håndteringen af fysiske nøgler i hjemmeplejen.

Læs mere om hvordan Bekey bidrager med velfærdsteknologi i hjemmeplejen. 

Netkey

Netkey er Bekeys egen cloudbaseret software, og det er her at adgangstilladelsen til adresserne administreres.

Læs mere om Netkey og teknologien bag Bekey.

Nøglefri lås

Bekeys låsesystem er nøglefri. I stedet for fysiske nøgler benyttes krypterede digitale nøgler til at låse det elektroniske låsesystem op.

Læs mere om hvordan Bekeys nøglefrie lås er med til at danne en nøglefri hjemmepleje.

Proptech

Bekey er medlem af Proptech Denmark. Som medlem af Proptech Denmark er Bekey en del af en organisation, der udvikler nye løsninger og teknologier til ejendomsbranchen.

Læs mere om Bekeys Proptech Denmark medlemskab.

Samarbejdspartnere

Bekey samarbejder med flere forskellige distributører og kommuner. Det er kun Bekeys samarbejdspartnere der har mulighed for at benytte sig af Bekeys digitale adgangsløsning.

Se alle Bekeys samarbejdspartnere her. 

SmartKeyBox

Bekeys SmartKeyBox bruges i erhvervssammenhæng til opbevaring af nøgler, f.eks. i hjemmeplejen. Nøgleboksen monteres uden på bygningen med fire skruer.

Læs mere om Bekeys elektroniske nøgleboks

SmartLock

Bekeys SmartLock 2.0 monteres på indersiden af hoveddøre. Den bliver monteret af en certificeret montør uden på den eksisterende lås, og kan afmonteres og genanvendes igen og igen.

Læs mere om Bekeys SmartLock 2.0

SmartRelay

Bekeys SmartRelay 2.0 installeres i opgangstelefonen, og kan dermed benyttes til at give personer med legitime ærinder mulighed for at låse aflåste opgangsdøre op.

Læs mere om Bekeys SmartRelay 2.0

Har du brug for hjælp til at udfylde formularen?

Bekeys medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig mellem kl. 8.00-16.00 alle hverdage.