Ringkøbing-Skjern kommune: “Derfor valgte vi Bekey i stedet for fysiske nøgler”

Danmarks geografiske største kommune tog i 2015 et valg om at gøre nøglehåndteringen mere sikker ved at digitalisere borgernes nøgler. Der var ingen tvivl om at den daværende løsning med nøglebokse og en fælles systemnøgle ikke var trygt for hverken borgere eller plejepersonalet.

Ringkøbing-Skjern var klar over, at der skulle gøres noget for sikkerheden, og det ville betyde forandringer. Og de var måske lidt skeptiske i starten. Ville det virke med en nøgle fra mobiltelefonen, og ville SmartLocken kunne holde? Men de blev hurtigt overbeviste.

“SmartLocken er yderst robust og selvom det kræver lidt øvelse at få den monteret på alle typer af døre, samt lære den at kende, hvis der er lidt udfordringer – så opvejes det af alle fordelene ved at borgernes nøgler nu er digitaliserede.”

NETKEY-administrator, Ringkøbing-Skjern kommune

Ringkøbing-Skjern kommune: “Appen gør det nemt for os”

Ringkøbing-Skjern kommune er godt tilfredse med Bekeys udvikling af MontørAppen. MontørAppen gør det nemt for Ringkøbing-Skjern at planlægge monteringer, afmonteringer og vedligeholdelse af løsningen. Det betyder også, at deres montør ikke skal ind forbi kontoret for at kunne modtage dagens opgaver. Alt kan noteres i opgaven gennem MontørAppen så montøren ved, hvad opgaven går ud på.

Den daglige arbejdsgang i kommunen

Ringkøbing-Skjern kommune er et godt eksempel på hvordan Bekeys løsning kan integreres i kommunens administrative arbejdsgange og få fuld værdi af de digitale værktøjer som stilles til rådighed. Kommunen har ikke tidligere implementeret digitale nøgler hos borgerne, og kender derfor ikke alle de aktiviteter som er nødvendige at udføre, samt overvejelser omkring interne processer, som giver et godt udgangspunkt for at komme i gang.

Med Bekey som partner og drivkraft i implementeringsprocessen, er Ringkøbing-Skjern kommune i trygge hænder. Baseret på opstartsmøde bliver alle nødvendige informationer kortlagt, således de efterfølgende faser kan planlægges fx borgervarsling, montering, uddannelse af personale og idriftsættelse. Så det ligeledes er overskuelig at arbejde med for plejepersonalet.

“Plejepersonalet er også glade for løsningen for ”det virker bare”, og derudover har det fjernet en stor utryghed når man ikke længere skal gå rundt med en fysisk kopi af borgernes nøgler.”

NETKEY-administrator, Ringkøbing-Skjern kommune

Ringkøbing Skjern kommune er Danmarks største målt på areal. Fordelt over de 1489 kvadratkilometer er der i dag ca. 800 borgere, som har fået tildelt en SmartLock, som betyder at hjemme- og sygeplejere kan benytte deres digitale nøgle, når de skal have adgang til borgerens hjem.

Om Ringkøbing-Skjern:

  • Geografisk areal: 1.494,56 km2
  • Indbyggere: 57.000
  • Ibrugtagning: 2015
  • Driftsmodel: Selvdrift
  • Antal SmartLocks installeret: 800

Få Bekey i din opgang

Levering af dagligvarer, pakker og måltidskasser,  uden du behøver  at være hjemme eller udlevere en nøgle til din opgang.
BESTIL BEKEY
ÅBNER DØREN FOR NYE MULIGHEDER
close-link